Hvor ofte bør søppelboksen rengjøres grundig

2022-07-08

Rydd opp i tiden
Kattesøppelet bør rengjøres grundig maksimalt annenhver uke. Føler du at det er mye søppel igjen, er det veldig bortkastet. Det anbefales at to kattesandbokser er en stor og en liten.
Hvor ofte bør søppelboksen rengjøres grundig?
Generelt sett, rengjør søppelboksen i henhold til utskillelsen av katten hver dag, trenger vanligvis å rengjøre 2-4 ganger om dagen. Det er viktig å merke seg at søppelboksen skal rengjøres grundig hver 2. uke og fortynnes med en desinfiserende løsning for å rengjøre den. Dette vil sikre at søppelboksen er ren og ren, slik at katten er mer villig til å gå på toalettet i søppelboksen.
Hvor ofte bør søppelboksen rengjøres grundig?
To endring av søppel bassenget, fordi katten søppel bassenget ikke bare trenger å tømme, men også må rengjøres og desinfiseres grundig, ikke på en stund, alltid kan ikke la eieren holde tilbake, så trenger å ha en endring av bassenget.
Hvor ofte bør søppelboksen rengjøres grundig?
Bløtlegg den tomme søppelboksen i vaske- og desinfeksjonsmiddel (oppbevar den utilgjengelig for katten for å unngå svelging) i 30 minutter, og skyll deretter grundig.
Hvor ofte bør søppelboksen rengjøres grundig?
5
På grunn av den vedvarende lukten av desinfeksjonsmidlet, kan du ikke umiddelbart legge det i kattesand og deretter bruke det. Du kan ta den med til et solfylt sted for en dag eller to med sollyssterilisering (ultrafiolett). Dette vil fjerne mesteparten av bakteriene. Også i hjem med flere katter er det alltid en ekstra søppelkasse til å tørke og desinfisere.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy